Hantering av kommentarer på den här bloggen

HÄSSLEBY söndagen den 23 oktober 2011

Jag får ganska ofta kommentarer på det jag skriver på den här bloggen. Det är kul, även när den som kommenterar inte håller med mig. Ibland blir det riktigt givande diskussioner.

Jag modererar alla kommentarer som görs, vilket innebär att jag godkänner varje kommentar innan den publiceras och således syns för allmänheten. Jag godkänner nästan allt, men vill ändå ha möjlighet att avfärda spam eller kommentarer som innehåller grova förolämpningar och liknande.

Ibland kan det vara lite svårt att avgöra, om man skall godkänna en kommentar eller inte. Idag såg jag att jag hade fått en kommentar på ett inlägg om jämställdhet som jag skrev den 22 september i år. Det var svårt att avgöra om den kommentaren var spam eller inte. Den var delvis skriven på engelska men mest på svenska, den hade en underlig språkbehandling som gör att jag har svårt att avgöra vad dess poäng egentligen var och den berörde inte frågan som jag skrev om i det kommenterade blogginlägget. Kommentaren handlade om nationaliserade djur, om förmögenhetsfördelningen i världen och om anställningstryggheten för verkställande direktörer samt kom på något sätt som jag inte riktigt förstår till slutsatsen att vårt nuvarande samhälle skulle vara ”neofeodalism”. Författaren kallade sig Mea Culpa, vilket säkerligen är en pseudonym. Jag godkände inte den kommentaren. Mea Culpa får gärna kontakta mig igen, om det skulle finnas skäl att utveckla kommentaren så att den blir begriplig.

Kommentera