En del av bloggosfären

HÄSSELBY annandag påsk 2011

Idag har jag ägnat lite tid åt att lägga till några länkar i länklistan på hemsidan för moderaterna i Hässelby. Många av länkarna går till partikolleger som liksom jag bloggar om politiken (och ofta om en del annat också).

Det finns så många bloggar ute i cyberrymden numera, så man kan undra hur många människor som egentligen läser dem alla. Jag hinner själv inte med att läsa mer än en handfull bloggar någorlunda regelbundet (det är i stort sett dem som jag har länkar till från min egen blogg). Jag försöker också följa bloggandet från socialdemokrater, eftersom det är viktigt att få en känsla för hur de ser på aktuella politiska händelser, men där sprider jag mitt läsande mer och läser inte särskilt ofta samma bloggar hela tiden.

Allra mest skulle jag nog vilja veta om någon följer min blogg med regelbundenhet eller om jag lyckas påverka någon med det jag skriver. Å andra sidan känner jag också ibland, att jag någon mån skriver denna blogg som en form av politisk dagbok, för att få ner mina egna tankar på pränt och formulera dem även inför mig själv. Kan jag därmed påverka någon, så är det mest en god följdeffekt.

Kommentera