Hur många personröster fick jag?

Jag har följt den uppdaterade informationen om hur många personkryss jag har fått i kommunalvalet. Lite underligt är det, att jag i går kväll angavs ha fått 299 kryss i min valkrets medan jag idag på förmiddagen bara hade fått 294 kryss. Hade de underkänt några som de tidigare hade godkänt? Då undrar man varför de hade presenterats som färdigräknade redan från början. Sedan var uppgiften 299 igen, för att på eftermiddagen ha blivit 298. Samtidigt var fortfarande ett valdistrikt kvar att räkna, lika mycket som kvällen innan.

Nu på kvällen den 28 september anges att samtliga valdistrikt är färdigräknade och då får man väl hoppas att det är det slutliga resultatet som har presenterats. Jag har fått 304 kryss i sjätte kretsen (yttre västerort) i Stockholms kommun. Därtill har jag också fått några enstaka personkryss i andra delar av staden. Jag är riktigt nöjd med resultatet, jag är en av de moderater som har fått flest personröster i valkretsen, och framför härmed mitt tack till alla som har röstat på mig.

Ett svar till “Hur många personröster fick jag?”

  1. Christer Borgström skriver:

    Hej,
    Jag ställer mig bakom dina funderingar om rösträkningen. När det är markerat som färdigräknat så ska siffrorna stå stilla. Men dem rör sig fortfarande. Då ska det inte stå färdig räknat.

Kommentera